5.1.2014

Nyt alkaa viiniblogin ensimmäinen juttusarja; 100 tavaraa (joista en tahdo luopua).

Tarkoituksenani on kartoittaa lähinnä omaa päätäni varten tavaroita ja asioita, joista en tahdo luopua tavaroiden karsimis prosessin aikana. Samalla tavarat, joista tahdon eroon tulevat selkeämmin esille itselleni, tai toivon ainakin niin käyvän. Jossain vaiheessa voisin myös tehdä listauksen tavaroista, jotka eivät olleetkaan niin tärkeitä minulle ja joista olen luopunut.

100 tavaraa -sarjan nimi on hieman hämäävä, koska ajatuksenani ei ole tietenkään karsia omaisuuttani, niin että se koostuisi vain sadasta esineestä. Liian minimalistista minun makuuni, ainakin vielä. Olen kuullut, että nälkä kasvaa syödessä ja samoin myös tavaroita vähentäessä. Ja toisaalta en koe kovinkaan mielekkääksi, jos alan esittelemään ja perustelemaan jokaisen sukan ja pikkuhousun olemista julkisesti täällä.


Osan tavaroista ajattelin kuvata ja kuvauksettomat jättää mieluusti vain tekstin varaan. Kuten tämän ensimmäisen tavarani eli rakas, rähjäinen kannettava tietokoneeni.

En jaksa häpeillä yhtään sitä, että en voisi elää ilman tietokonetta. Tai ainakin kotona ollessani haluan, että minulla on mahdollisuus istahtaa läppärini ääreen ja tehdä, mitä nyt ikinä tahdonkin tehdä. Pitää yhteyttä ihmisiin, selata loputtomiin Pinterestiä, lukea uutisia tai blogeja, inspiroitua...

Läppäri toimii minulle telkkarin asemasta. Televisiota, kun en ole koskaan ajatellut hankkia ja miksi hankkisinkaan, kun kaiken, mitä tahdon nähdä näen joko internetistä tai DVD:ltä.

En tahdo luopua koneestani siksikään, että tiedän tulevani tarvitsemaan sitä tulevaisuuden opiskeluissani. Jos nyt luopuisin joutuisin kuitenin myöhemmin hankkimaan uuden tilalle.

Joten tietokone on ja pysyy.


Melko tylsä aloitus, mutta jostain on aina aloitettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti