5.4.2014

Vaatekaapista


Alkuvuodesta tein lupauksen etten enää osta neuleita vaan neulon tai virkkaan ne itse. Kuluvan viikon keskellä menin rikkomaan lupaukseni  ja kaupasta kotiin tuli neule, jollaista olin jo pidemmän aikaa kaivannut. Puolustaudun sillä, että en koskaan olisi jaksanut neuloa noin suurta neuletta ohuesta mohairlangasta.

Tämän jälkeen voin pitää säännöstäni tiukemmin kiinni, poikkeushan vahvistaa sääntöä. Ainakin toivon niin, ideoista ei ainakaan ole puutetta.

Tällä hetkellä keskeneräisiä lankatöitä löytyy sekä koukkujen että puikkojen puolelta. Syksystä asti kesken on ollut harmaa möhkälepaita Islanti-langoista, harmaa huivi Novitan 7-veljeksestä ja tällä viikolla aloitin kesäneuleen virkkaamisen valkoisesta Novitan Kotiväki-langasta.

Kaiken keskellä olen myös saanut yhden neuleen valmiiksi, mutta juuri tänään, kun aloin päättelemään sen lankoja se purkautuikin käsissäni takaisin lankakeriksi.


NP: Samae Koskinen - Kuuluuko, kuuntelen

2 kommenttia:

  1. Neuleohjeita saa kertoa! (tai esim linkkailla) Itsellä on hirmuinen neulomisvimma päällä ja helteitten jälkeen haluaisin jotain toteuttaakkin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinkin koota joitain lemppariohjeita jonkinlaiseksi postaukseksi, mutta ensin ajattelin saada loppuun edes yhden keskeneräisen neuletyön.

      Poista