3.5.2014

Punainen vaate


Punainen taisi olla liilan lisäksi lempivärini ala-asteella. Ainakin jossain vaiheessa tallustelin punaisissa saappaissa, toppa-asussa ja kypäräpipossa. Saappaat olivat tietysti Kuomat.

Myöhemmin punainen katosi vaatekaapistani ja "epävärit" valtasivat sen, kunnes sitten viime kesänä ostin kirpparilta kirkkaanpunaisen silkkipaidan. Suurin syy ostoksen tekemiseen oli materiaali ja hinta, maksoin paidasta muistaakseni euron. Muutamaan otteeseen olen sitä päälläni pitänytkin ja viime syksyn suuressa vaatekaappikarsinnassa en raaskinut laittaa sitä pois, koska pidän silkistä materiaalina ja pieni punainen paita ei nyt pahemmin tilaa vie kaapissa.

Viimeisen kahden viikon aikana punaisten vaatteideni kokoelma on päässyt triplaantumaan muutaman kirppareille tehdyn täsmäiskun yhteydessä. Vaatekaappiini on päätynyt tuo kuvan erittäin kirkuvan punainen ruotsalainen mekko ja raidallinen mekko, joka päällä tulee hieman mymmelimäinen olo.

Selkeästi en pysty vastustamaan kauniita, punaisia vaatteita, mutta luotan siihen, että aika näyttää ovatko nuo olleet aivan hutiostoksia. Mymmelimekkoa olen kerran jo kerennyt pitää päälläni enkä edes tuntenut itseäni aivan hullun näköiseksi.

2 kommenttia:

  1. ihania mekkoja ! olispa minullakin mymmelimekko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuiden punaisten vaatteiden kanssa vain kävi silleen, että myin kirpparilla kaikki muut punaiset paitsi tuon yhden silkkipaidan. eivät vain koskaan päätyneet päälleni ja ajattelin, että joku muu osaa käyttää niitä paljon useammin kuin minä.

      Poista