29.1.2018

Asioita, joista pidän juuri nyt

Pipojen neulominen

Pipo valmistuu yhtä nopeasti kuin villasukka tai lapanen ja mikä parasta sille ei tarvitse neuloa paria.

Talk show -haastattelujen katsominen Youtubesta

En jaksa katsoa kokonaisia late night -tyylisiä ohjelmia, jaksot toistavat liikaa toisiaan ja alkumonologit ovat yleensä lähinnä vain kiusaannuttavia. Tykkään kuitenkin haastattelupätkistä, joita onneksi lähes jokainen ohjelma ymmärtää tuottaa Youtubeen. Suosikkejani ovat sellaiset haastattelut, joissa vanhempi haastateltava henkilö kertoo innoissaan jostain asiasta, joka on ollut kaikille muille arkipäivää. Esimerkiksi tämä pätkä Late Show with Stephen Colbertista, jossa Liam Neeson kertoo muun muassa Kindle-ihastuksestaan on hellyyttävä.


Zuiin meikkipuuteri ja kulmakynä

Kävin tammikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Tampereen Vire messuilla ja uskaltauduin vihdoinkin ostamaan sieltä kauan pohtimani Zuiin puuterisen meikkipohjan. Ostopäätöstä helpotti messuale ja asiantuntevat myyjät. Kerrankin uskalsin pyytää apua meikkien valintaan ja en ehkä koskaan enää ala yksin pohtimaan sävyjen välillä, jos on mahdollisuus kysyä paremmin tietävältä. Puuteri on nopeuttanut ja helpottanut aamujani, kun ei tarvitse erikseen levitellä meikkivoidetta ja kiinnittää sitä vielä puuterilla. Oikeaa sävyä uskaltaa myös huiskia naamaan vaikka puolipimeässä.

Zuiin kulmakynän ostin jo viime syksynä ja siitäkään en luopuisi. Parasta kynässä on suht' kova koostumus ja se, ettei kynää tarvitse terottaa.


Flower by Kenzo -tuoksu

Reissasin juuri Riikaan ja takaisin. Matkan agendana oli käydä pitämässä konferenssissa työpajaa kirjastoihmisille somen käytöstä, eli mentiin hyvin paljon kaikenlaisten mukavuusalueiden ulkopuolella. Paluumatkalla ostin lentokentän mega-alesta palkinnoksi pitkään harkitsemani Kenzon tuoksun, jota nyt tahtoisi vain suihkia jatkuvasti.

+

Se tunne, kun ei osaa haluta mitään ja on osannut hukata takaraivosta sen tunteen siitä paniikista, mitä kaikkea pitäisi parantaa ja minkä uuden asian kanssa olisin muka onnellisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti